Selecteer een pagina

OVER ONS

Wij zijn Birgit Verwer en Martin Hoorweg en samen werken we onder de naam Studio Brazen. We hebben elkaar leren kennen op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, hebben gedeeltelijk een zelfde achtergrond en delen werk, liefde voor elkaar en onze twee kinderen.

De studio is in de zomer van 2022 met ons mee verhuisd, van vrijwel de gehele begane grond van ons Haagse herenhuis uit 1906 naar een gemoderniseerde woonboerderij uit 1910 in de Achterhoek. Onze postzegelstuin van 60 m2 (inclusief dakterras) hebben we verruild voor 6.000m2 weiland, waar we inmiddels een boomgaard, kikkerpoel, moestuin en bessenpluktuin hebben aangelegd. Birgit’s atelier is van de begane grond verplaatst naar de bijna volledig intact gebleven stenen veeschuur.

Vanuit de studio begeleiden we adviestrajecten in interieur- en ecologisch tuinontwerp, van initiƫle wensen, stip op de horizon tot aan de uitvoering en het managen van het volledige project. Hierbij werken we samen met zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Voor inspiratie, overpeinzingen en een plek om mee te dromen, check ons @studiobrazen.

Voor hulp, of advies neem contact op!

Impression Studio Brazen
Impression Studio Brazen