Selecteer een pagina

verhuur

Studio brazen biedt een inspirerende ruimte aan om te huren, voor bijvoorbeeld je volgende meeting of heidag. De studio is ons atelier en werkplek waar kunst, design en groen samenkomen.

De inrichting en indeling van de ruimte is in overleg op te stellen. Als je de ruimte wilt gebruiken voor een meeting kun je met maximaal tien personen terecht. In overleg is uitbreiding van dit aantal mogelijk. Bij de huur is standaard inbegrepen: wifi, beamer, flipover / whiteboard met stiften, potloden, papier en post-its. Koffie, thee en water staan uiteraard voor je klaar, catering in overleg. Laat ons je persoonlijke wensen weten. Bij goed weer staat ook de tuin tot je beschikking.

In ons werk en leven zien we kwaliteit en duurzaamheid als een essentieel onderdeel. We werken overwegend met biologische, fairtrade en eco producten.

Impression Studio Brazen

In samenwerking met Ellis van Oosterzee, expert op het gebied van traditionele chinese geneeswijzen (TCM), acupunctuur en oosterse filosofie, organiseren en faciliteren we classes, workshops en lectures, naast onze beider praktijken, Birgit als adviseur interieurarchitectuur en beeldend kunstenaar en Martin als adviseur ecologisch groen en educator. Hiermee delen we kennis en dragen we bij aan een duurzame invulling, verbetering en verrijking van de manier waarop je naar de wereld om je heen kunt kijken.

Heb je behoefte aan een invulling van een deel van je programma, laat het ons weten.

Met onze centrale ligging tegen het centrum van Den Haag en het strand bieden we een unieke plek in ons meer dan 100 jaar oude herenhuis. De studio is makkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto als openbaar vervoer, tramlijn 3 en 12 stoppen beide op nog geen 200 meter afstand.

Contact

Voor meer informatie of een bezoek kun je contact opnemen per mail of via het contactformulier met het onderwerp ‘verhuur’. Vermeld de volgende informatie: gewenste datum, aantal personen, type evenement, indicatie aanvang- en eindtijd, technische wensen, catering en voorkeuren. Wil je eerst een keer komen kijken, je bent van harte welkom.