Selecteer een pagina

Studio brazen is de werkplek en het atelier van adviseur interieurarchitectuur en beeldend kunstenaar Birgit Verwer en ecologisch groen adviseur (binnen en buiten) en educator Martin Hoorweg.

voorbij de norm

inspiratie

verwondering

plezier

zaadjes planten

groeien

Naast onze praktijken gebruiken we de ruimte om classes te organiseren over onderwerpen die ons inspireren, het leven verrijken en inpasbaar zijn in jouw dagelijkse leven. De inhoud van de classes baseren we op Oosterse en Westerse filosofie en wetenschappen, natuurwetten, kunst, cultuur en eigen ervaringen.

We delen onze kennis, gaan met je in gesprek en reflecteren o.a. op work / life balance, voeding, kunst, cultuur, en de invloed van je leefomgeving of planten op je gezondheid en hoe je je voelt. Iedere class of workshop biedt ruimte voor maximaal 10 deelnemers.

De programmering van studio brazen zetten we op in samenwerking met Ellis van Oosterzee, expert op het gebied van traditionele Chinese geneeswijzen (TCM), acupunctuur en oosterse filosofie.

Neem bij interesse of vragen per mail of Instagram DM contact met ons op.

Impression Studio Brazen
Studio brazen is de werkplek en het atelier van adviseur interieurarchitectuur en beeldend kunstenaar Birgit Verwer en ecologisch groen adviseur en educator Martin (@BecomingGardener).
Onze studio leent zich ook uitstekend voor jouw volgende meeting of brainstormsessie.